SK487-AT3 eDrive

City Boy

De SK487-AT3 is de compactste kraan uit de Spierings productserie. Door het compacte ontwerp met slechts 2,55 meter breedte en slechts 13,08 meter totale lengte is de truck goed te manoeuvreren. In stedelijk gebied komt deze kraan het beste tot zijn recht. De grondafmeting van de truck is zelfs minder dan 10 meter. De maximale afstempelbasis is 7.200 x 7.250 mm.

Vraag een offerte aan

Specificaties

  • Maximale last7000 kg (tot op 11,96 m)
  • Puntlast1700 kg
  • Maximale vlucht40 m
  • Haakhoogte30 m
  • Maximale haakhoogte55,45 m (45° getopte giek)
Download brochureDownload factsheet

De voordelen

Maneuvreren met afstandsbediening

Alle assen zijn stuurbaar

100% elektrische hijsen

100% elektrische rijden

IFP® afstempel technologie

Hydraulische kraanbewegingen

3 in 1 cabine

Opbouwen

Specificaties

Drive train & power supply

De onderwagen wordt aangedreven door een elektrische synchroon motor. Deze motor drijft de 1e en 3e as aan. De stroomvoorziening komt vanuit het batterijpakket of rechtstreeks van de dieselgenerator. Ook is er de mogelijkheid om hybride te rijden, waarbij beide energiebronnen worden gebruikt. Bij het remmen van de onderwagen wordt de daarbij vrijkomende energie teruggewonnen in de batterij.
Zowel tijdens het rijden als in bedrijf van de kraan kan de energievoorziening op 3 verschillende manieren tot stand komen:

Volledig elektrisch (batterij)
Generator
Hybride (combinatie van de generator en batterij)

3 in 1 Cabin

De SK487-AT3 is de eerste mobiele torenkraan die is voorzien van één cabine. De cabine fungeert als truckcabine, lift en kraancabine. In kraanbedrijf kan de cabine naar iedere gewenste hoogte worden gebracht waar de cabine altijd in solide verbinding staat met de kraan. Hierdoor behoudt de machinist altijd de volledige feeling en controle over de kraan. De cabine is zeer ruim opgezet en is voorzien van een groot raamoppervlak, dat zowel het zicht en comfort optimaliseert als ook de veiligheid. De cabine heeft een binnen afmeting van 970 x 1670 x 3130.

Offerte aanvragen