“Nieuwe Sales Engineers in het team van Spierings Mobile Cranes”.

OSS – Recent heeft Spierings Mobile Cranes twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen in het verkoopteam, in de naam van Mark Oudshoorn en Ralph Disveld.

Sinds half januari is Mark Oudshoorn verantwoordelijk als Sales Engineer voor een deel van de Nederlandse markt en het Verenigd Koninkrijk. Mark vertegenwoordigd in Nederland de provincies Noord- Brabant, Limburg, Noord-Holland en een deel van Gelderland.

Mark was de afgelopen 4,5 jaar Area Manager bij Jean Heybroek, waar hij voor de divisie reinigingstechniek verantwoordelijk was voor de verkoop van o.a. reinigingsmachines. Daarvoor was Mark werkzaam in het verkoopteam van ITS Hendrion.

Aanvullend is per 1 februari jl. Ralph Disveld het Sales team van Spierings komen versterken, Ralph is in Nederland verantwoordelijk voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Gelderland. Aanvullend is hij ook verantwoordelijk voor Ierland en Italië. Ralph spreekt Italiaans en zal er alles aan doen om Spierings op de kaart te zetten in Italië.

Ralph is de afgelopen 6 jaar werkzaam geweest bij Nooteboom Trailers, waar hij bij aanvang Export Sales Manager was en later de rol van Area Sales Manager Noord Nederland en Italië vervulde.

Noordoost Nederland wordt sinds de zomer van 2021 bediend door Business Development Engineer Mathieu Braamhaar. Mathieu is al lange tijd bij Spierings werkzaam en de afgelopen 9 jaar verantwoordelijk voor Noord-Duitsland, Zwitserland en nieuwe gebieden.

Sinds 2021 hebben ook de eerste Spierings kranen hun weg gevonden in Spanje. Per oktober 2021 is Sales Engineer Rafael Morales verantwoordelijk voor de verkoop in Spanje.

Spierings is blij met deze versterking in het team. Het volledige elektrische productgamma van Spierings is samen met het sales team van 8 Sales Engineers klaar voor de toekomst. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de gehele sales scope in binnen- en buitenland.

We wensen onze nieuwe collega’s veel succes! Lift to the max.