Revisie werkzaamheden

Kranen met vele draaiuren zullen een keer een grondige ‘opknapbeurt’ verlangen. Draaiende delen zoals assen, naven, wiellagers, reductors, pompen en de versnellingsbak zijn onderhevig aan slijtage. Maar ook afdichtingen van cilinders, hydrauliekleidingen en slangen dienen naar verloop van tijd vervangen te worden. 

De werkzaamheden van deze afdeling zijn uiteenlopend en met moderne technieken wordt de kraan weer optimaal functionerend gemaakt. Van een motor revisie tot een overspuitbeurt voor de giek en/of mast, alles wordt in de werkplaats in Oss onder handen genomen door onze specialisten. Het doel hierbij is dat de kraan weer voor lange tijd kan functioneren en een perfecte uitstraling heeft. Naast complete revisies zijn ook deelrevisies mogelijk.

Daarnaast zijn ook upgrades mogelijk op bestaande modellen, welke voldoen aan de huidige comforteisen en uitstraling.

Revisie werkzaamheden van losse componenten

Op deze afdeling geven wij onderdelen een nieuw leven als ruilonderdeel. Hiermee creëren we een kostenbesparende, duurzame oplossing en houden we onderdelen van vorige generaties beschikbaar.

Mocht u zelf ruilonderdelen nodig hebben, neem dan contact op met onze internationaal opererende Parts Desk.

Schade reparatie

Schade aan één van uw kranen? Laat deze repareren bij onze Revisie afdeling.
We nemen het complete project uit handen.

Het project wordt gestart met de inspectie van de schadekraan, daarna volgt een rapport met een kostenoverzicht. Na akkoord worden de afgesproken werkzaamheden aan de kraan uitgevoerd. Bij de aflevering van de kraan wordt er een Aboma keuring uitgevoerd.

Gebruikte kranen

Spierings biedt een ruim aanbod van gebruikte kranen. Kijk hieronder voor ons gebruikte kranen overzicht.

Zodra een kraan retour komt in Oss, wordt deze overgedragen aan de revisie afdeling. Hier wordt de kraan technisch in orde gemaakt, om na de werkzaamheden weer als compleet functionerende kraan dienst te doen bij onze klanten. Daarnaast is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan de huidige kraan, zoals bijvoorbeeld het voorzien van nieuw spuitwerk, het toevoegen van een airco op de kraancabine etc.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.