Service to the max

Spierings is de uitvinder van de mobiele torenkraan, de pionier en de fabrikant die continu focus heeft op de doorontwikkeling van dit product.

Met deze kennis en ervaring is ook de service afdeling ingericht met maar één doel: maximale klanttevredenheid dankzij hoge operationele beschikbaarheid van optimaal presterende Spierings kranen.

Hierin staat de veiligheid en de beleving van onze klanten en kraanmachinisten voorop. Niet alleen de beleving tijdens het werken met onze kranen, maar de hele beleving van alle aftersales activiteiten.

Support Desk

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van mobiele torenkranen kunnen we bijna elk probleem op afstand oplossen.

Met moderne communicatiemiddelen helpt onze supportdesk medewerker u in uw taal om de kraan weer operationeel te krijgen bij ongewenste uitval/storing.

Hiervoor hebben ze de beschikking over alle informatie van ieder geproduceerde kraan en vanaf bepaalde types zelfs de mogelijkheid om na uw vrijgave in te loggen om de actuele status uit te kunnen lezen.

De supportdesk is tijdens onze openingstijden beschikbaar en voor spoedgevallen 24/7.

Reparatie- en onderhoudsinformatie van voertuigen & OBD

Neem contact op met onze supportdesk via: Support@spieringscranes.com

Service Desk

De servicedesk biedt internationaal een-op-een klantcontact.

Uw contactpersoon houdt contact met u over de onderhouds- of inspectiebehoefte van uw mobiele torenkraan en stemt een moment af wanneer het u uitkomt. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in de servicewerkplaats in Oss of op uw locatie.

In de servicewerkplaats in Oss zijn alle faciliteiten aanwezig om werkzaamheden aan het hoogste kraandeel tot onderaan de onderwagen op een veilige, ergonomische en efficiënte manier uit te voeren. Uw machinist wordt persoonlijk ontvangen en kan plaatsnemen in de daarvoor ingerichte werkplek/wachtruimte met uitzicht op de werkplaats.

Om dezelfde kwaliteit van werk in het buitenland te leveren, werkt Spierings met eigen internationale service engineers die zich met een volledig ingericht servicevoertuig naar de opbouwlocatie of naar uw eigen werkplaats kunnen begeven. Voor snelle hulp bij gebreken onderweg heeft Spierings een netwerk van mobiliteitspartners. Deze partners zijn geïnformeerd over uw kraan in de regio en zijn hiermee in staat om u goed van dienst te zijn bij een calamiteit onderweg.

Uiteindelijk zal door goed en tijdig onderhoud en inspectie aan uw kraan, uitval worden beperkt, de totale onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn en uw mobiele torenkraan een hogere restwaarde houden.

Parts Desk

Wij leveren uitsluitend onderdelen van geselecteerde fabrikanten.

Dit is absoluut essentieel voor de hoge kwaliteitsnormen van Spierings. In het centrale magazijn wordt een grote hoeveelheid originele onderdelen op voorraad gehouden zodat er op korte termijn aan de onderdelenvraag kan worden voldaan.

Met onze revisieafdeling geven wij onderdelen een nieuw leven als reparatieonderdeel. Hiermee creëren we een kostenbesparende oplossing en houden we onderdelen van vorige generaties beschikbaar.

Mocht u zelf nieuwe of reparatieonderdelen nodig hebben, neem dan contact op met onze internationaal opererende Parts Desk. Met ons netwerk van logistieke partners wordt alles veilig, snel en wereldwijd verstuurd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw onderdelen tijdens de openingstijden van de Parts Desk op te halen op onze locatie in Oss.

Contactgegevens

Support Desk (technische ondersteuning)

Maandag t/m vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 07:30 – 12:00
T. +31(0)412 69 77 87
E. support@spieringscranes.com

Spoedgevallen
Buiten kantoortijden kunt u ons 24/7 bereiken.

Service Desk (planning)

Maandag t/m vrijdag: 07:30-18:00
T. +31(0)412 69 77 62
E. service@spieringscranes.com

Parts Desk

Maandag t/m vrijdag: 07:30-18:00
T. +31(0)412 69 77 61
E. parts@spieringscranes.com

Academy

Spierings Academy biedt trainingen en cursussen aan om het maximale op een veilige manier uit onze producten te kunnen halen.

In een comfortabel theorielokaal, een compleet ingerichte praktijkruimte en op een groot buitenterrein, geven onze instructeurs les aan zowel nieuwe als ervaren machinisten of uw technische dienst.

Informeer naar ons opleidingsaanbod.

Service

Danny de Klijn

Manager Operations Service

Paul van Lokven

Supervisor Field Service