SK1265-AT6 eLift

De 6-assige Spierings SK1265-AT6 eLift is de grootste mobiele torenkraan ter wereld en kan 100% emissieloos draaien. De sterke motor, het krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid op de bouwplaats en openbare weg.

De SK1265-AT6 eLift heeft een 5e uitschuivend giekdeel. Samen met de 4 andere giekdelen levert dit een ongeëvenaarde vlucht van 60 meter.

Vraag een offerte aan

Specificaties

  • Maximale last10.000 kg (tot op 13,2 m)
  • Puntlast1700 kg
  • Maximale vlucht60 m
  • Haakhoogte35 m
  • Torenhoogte37,2 m
  • Maximale haakhoogte64,2 m (30° getopte giek)
Download brochureDownload brochure (eLift)Download factsheet

Elektrische & hybride modus

Het emissievrije eLift-systeem heeft een elektrische modus en hybride modus. Beide hebben een efficiënte eerstelijns energiebron en bieden de machinist de mogelijkheid om te kiezen tussen werken op stroom of op diesel. De PowerPack® batterijtechnologie vangt de pieken in het energieverbruik op en wordt opgeladen wanneer de energiebehoefte van de kraan laag is. Door gebruik te maken van de elektrische modus bedient u de kraan 100% emissievrij op een laag geluidsniveau zonder enige beperking in gebruik en capaciteit.

De emissievrije eLift bevat:

PowerPack®-batterijtechnologie

11A – 32A netaansluiting

55 kW dieselmotor

Om de kraan in elektrische modus te laten werken moet deze worden aangesloten op een netaansluiting, welke op de meeste bouwplaatsen beschikbaar is. Het systeem kan worden bediend tussen 11A en 32A wat vooraf op het display kan worden ingesteld, zodat er nog energie overblijft voor andere apparatuur ter plaatse. De overtollige energie van de netaansluiting wordt gebruikt om de batterij van de PowerPack® op te laden, zodat deze kan worden gebruikt voor het opvangen van de piekvermogens.

Een kleine 55 kW 3-cilinder dieselmotor met de nieuwste Stage V-emissiecertificering is de belangrijkste energiebron tijdens de hybride modus. De overtollige energie van de dieselmotor wordt gebruikt om de accu van de PowerPack® op te laden, zodat deze kan worden gebruikt voor het opvangen van de piekvermogens.

16A of 32A netaansluiting

Bedien de SK597-AT4 eLift of SK1265-AT6 eLift volledig elektrisch door een netverbinding tussen 11A en 32A die vooraf op het display kan worden ingesteld, zodat er nog energie overblijft voor andere apparatuur ter plaatse.

PowerPack®-batterijtechnologie

De PowerPack®-batterijtechnologie vangt de pieken in het energieverbruik op en wordt opgeladen wanneer de energiebehoefte van de kraan laag is.

Geluid- & emissievrij

Bedien de eLift kraan volledig geluidloos in ‘elektrische modus’. Zeker bij stadsklussen en nachtklussen is het een groot voordeel om geluid- en emissievrij te werken.

De voordelen

Truckcabine

De Spierings kraan is voorzien van een compleet nieuw interieur. De nieuwe cabine is ergonomisch en biedt de bestuurder optimale comfort. De bestuurdersstoel is voorzien van luchtvering. Airconditioning, Bluetooth carkit, trucknavigatie en verwarmde en verstelbare spiegels zijn standaard.

One job, one man

Eén machinist kan de kraan eenvoudig opbouwen en bedienen. Geen extra ballast of giekdelen zijn benodigd, een Spierings kraan kan te allen tijde door één machinist worden bediend.

Truck

Speciaal ontwikkeld chassis voor optimale torsie stijfheid. Dankzij deze speciale constructie kan de maximale hijscapaciteit bereikt worden met minimale ballast, extra ballastdelen zijn dus overbodig.

Hydraulic motions

Alle kraanbewegingen zijn hydraulisch proportioneel gestuurd. Dit maakt het makkelijk om de kraan te besturen en resulteert in maximale precisie en efficiency.

Steel pads

Indien gewenst wordt de kraan voorzien van 4 stalen schotten, gemonteerd op de achterzijde van de truck, en een hulpkraantje t.b.v. het plaatsen van deze stalen schotten.

Setup in 11 minutes

De Spierings kranen zijn in maximaal 11 minuten volledig opgebouwd en bedrijfsklaar, dit is afhankelijk van het type kraan.

Offerte aanvragen